Despre noi

Noi ne propunem sa devenim un finantator principal al persoanelor fizice, care prin natura veniturilor acestora nu sunt eligibile sa contracteze finantari de la institutii bancare.
Ramona Iordache
Director operatiuni - Destine Leasing IFN

Intelegem, anticipam si venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Suntem o companie specializată în finanțări prin leasing pentru clienții persoane fizice și facem parte din grupul DESTINE HOLDING SA, alături de companiile DESTINE BROKER DE ASIGURARE SRL și DESTINE BROKER DE CREDITE SRL. DESTINE LEASING IFN SA este o companie pe actiuni, cu un capital social de 1.800.000 lei, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/382/13.03.2015, având CUI RO34228764 și suntem inregistrati în Registrul General al BNR sub numărul RG-PJR-30-110299/03.08.2015.

DESTINE LEASING IFN SA a fost infiintata in martie 2015 si este una dintre putinele companii din Romania ce activeaza in domeniul leasingului financiar.

Ne dorim sa completam oferta grupului prin furnizarea de servicii atat in ceea ce priveste leasingul financiar imobiliar cat si sale & leaseback imobiliar destinat exclusiv persoanelor fizice din Romania.

Piata de leasing imobiliar din Romania este dominata de firme de leasing ce acorda finantari catre persoane juridice, persoane fizice autorizate si intreprinderi individuale. Noi ne propunem sa devenim un finantator principal al persoanelor fizice, care prin natura veniturilor acestora nu sunt eligibili sa contracteze finantari de la institutii bancare.

Leasingul imobiliar pentru persoane fizice este o alternativa de finantare atat pentru achizitii de imobile rezidentiale sau comerciale ce devine din ce in ce mai accesibila solicitatilor in primul rand prin prisma lejeritatii in acordare si in al doilea rand prin prisma perioadei indelungate de rambursare, pana la maxim 20 de ani.

Servicii

DESTINE LEASING ofera o gama de produse si servicii adaptata realitatii economice din Romania si se adreseaza, in principal, persoanelor fizice neeligibile pentru obtinerea finantarilor de la institutiile bancare:

  • Leasing imobiliar
  • Sale & Leaseback imobiliar

Oferta DESTINE LEASING este accesibila in principalele orase din Romania, prin reteaua DESTINE BROKER DE ASIGURARE- Reasigurare si DESTINE BROKER DE CREDITE.

Retea teritoriala

retea destine leasing

Valorile noastre principale

Inovare

Aplicand  strategii incercate, intr-un nou mod, vom crea solutii solide pentru a ne adresa provocărilor complexe din ziua de azi.

Integritate

In tot ceea ce facem, ne straduim sa castigam si sa pastram increderea clientilor nostri.

Relatii de durata

Construim relatii de lunga durata, stabile cu clientii si partenerii nostri, bazate pe incredere si transparenta.

Ce ne caracterizeaza

Independenta– Fără presiuni din interese externe, oferim consiliere imparțiala si obiectiva.

Autodepasire – Investim in succesul nostru. Astfel, interesele noastre sunt aliniate cu cele ale clientilor nostrii.

Unicitate – Cu o gama unica de produse si servicii oferim solutii complete si integrate.

Transparenta si flexibilitate – NU avem comisioane ascunse. Suntem atenti si receptivi la nevoile clientilor nostri